21 en 22 mei 2016 - Open Ateliers Oost

Dit jaar stelt Suzanne Postel haar atelier open tijdens de open ateliers route in Oost. Tijdens dit event kun je Suzanne bezoeken in haar natuurlijke habitat. Zie hoe zij de laatste hand legt aan nieuwe werken voor haar komende solo expositie, bekijk eerder werk dat tentoongesteld zal staan in het atelier en aangrenzende ruimte. Klik hier voor een overzicht van haar werk.

Oostelijke handelskade 12, zaterdag 21 en zondag 22 mei tussen 12:00 en 18:00 uur.

AMSTERDAM: OOSTELIJK HAVENGEBIED

WEEKEINDE LANG CENTRUM VAN BEELDENDE KUNST

Negentig professioneel beeldend kunstenaars en ontwerpers presenteren hun werk en zichzelf op de kunstmanifestatie Open Ateliers Oost, editie Oostelijk Haven- en Cruquiusgebied, in het weekeinde van 21 en 22 mei.

Dit jaar vindt de Centrale Expositie plaats in de Bagagehal van Loods 6 op het KNSM-Eiland. Iedere deelnemende kunstenaar is daar met één kunstwerk vertegenwoordigd.

Tijdens de Open Ateliers Oost presenteren professionele kunstenaars zich vanuit diverse disciplines. Het publiek heeft rechtstreeks toegang tot de ateliers en kan direct contact hebben met de kunstenaars. Het werk is te zien in vele ateliers, broedplaatsen én Kunstknooppunten op diverse culturele locaties.

Alle gegevens op een rij:

• Open Ateliers Oost, editie Oostelijk Haven- en Cruquiusgebied vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016, van 12:00 tot 18:00 uur

• Toegang, plattegrond en catalogus zijn overal gratis (verkrijgbaar)

• De Centrale Expositie is op zaterdag 21 mei & zondag 22 mei van 12:00 tot 18:00 uur in de Bagagehal van Loods 6, Surinamekade 30, 1019 BV Amsterdam


Volg Suzanne
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square