MASTERCLASS & WORKSHOP

Voor iedere doelgroep, voor elk niveau,

schilderen bij Suzanne Postel is een feestje

Masterclass

Of je nu al jaren schildert, of juist net begint, tijdens de masterclass van Suzanne Postel ontdek je nieuwe kanten aan jezelf.

Op een ontspannen manier neemt Suzanne je mee in een stuk theorie, aangepast aan het niveau van je groep. Na deze introductie is het tijd om aan de slag te gaan, de doeken staan klaar. Natuurlijk met een helpende hand van, aanmoedigend woord door, of moment van reflectie met Suzanne.

 

Workshop

Een middag of avond samen schilderen is een bijzondere belevenis. Leuk voor een groep vriendinnen, als teamuitje, of als bijzonder afscheidskado, Suzanne Postel zorgt voor een onvergetelijke workshop. 

We beginnen met een kort stukje theorie als basis, daarna ga je lekker aan de slag. Maak je eigen kunstwerk of juist een groot werk met z'n allen. 

In ieder geval zul je naar huis gaan bruisend van energie en wie weet met een nieuw ontdekte passie voor schilderen.

 

 

Oefening baart kunst. Je weet al wat van model tekenen en schilderen, je hebt ervaring maar zoekt iemand om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Suzanne begeleidt je bij deze zoektocht. Dan staat een model voor je klaar, naakt of gekleed. Suzanne zorgt voor verscheidenheid van haar gedaantes - soms gewoon maar soms ook verrassende houdingen die jouw fantasie zullen prikkelen. Je werkt zelfstandig, je kiest je techniek en thema (portret of hele figuur) zelf. Suzanne zal je hierin begeleiden, je in de technische en inhoudelijke keuzes ondersteunen.​ 

 

Deze masterclass is te boeken vanaf 4 personen, locatie nabij het Lloyd hotel te Amsterdam. Iedereen is welkom, niveau kan verschillen binnen de groep.

 

Duur: 3,5 uur

Datum en tijdstip in overleg, materiaal gebruikt ter plekke is inbegrepen.

 

Kosten: 145 euro p.p. (minimale deelname is 4 personen)

 

Masterclass met model

Volg Suzanne
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Basic Square

 

 

Ontdek samen met Suzanne je verborgen talent tijdens deze workshop. Je maakt je eigen 'doek', onder deskunidge leiding van Suzanne.

 

Maak kennis met de diverse schildertechnieken, de verschillende kwasten, de verfsoorten en, niet onbelangrijk bij schilderen: de kleuren.

 

Vervolgens ga je aan de slag om je eigen creatie op het doek te zetten, precies zoals jij dat in je hoofd hebt. Alles is goed en het mislukt nooit!

 

Afhankelijk van de groep en het doel van de workshop is het ook leuk om met z'n allen 1 groot schilderij te maken. Dit is een onvergetelijke ervaring die mensen dichterbij elkaar brengt. Leuk als blijvende herinnering op kantoor, bij de jarige thuis of groots te onthullen op de aanstaande bruiloft.

 

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Materiaal
- Locatie nabij het Lloyd hotel te Amsterdam
- Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje

 

Duur: 2 uur

Datum en tijdstip in overleg. 

 

Kosten: 45 euro p.p. (minimale deelname is 10 personen)

 

Niet voldoende deelnemers? Geen probleem, als je bereidt bent voor het minimale aantal te betalen.

 

 

Workshop